NEVŞEHİR / ACIGÖL - Karacaören Ortaokulu

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi, öğrencimiz Zeynep Özer yöremize ait kullanilan sözcükleri ve şimdiki anlamlarını arastırıyor.

Ara

Okulumuzda yerli malı haftsı kutlamaları sınıflarımızda başladı.Emeği geçen tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Çocukların Ara Tatilde Aileleriyle Yapabileceği Etkinlik Önerileri Erişime Açıldı

Ara tatilde aile çocuk etkileşiminin artırılmasına yönelik etkinlik örnekleri hazırlandı.

Etkinlikler, oyunun çocuğun eğitiminde, hayata hazırlanmasında ve toplumsal kültürün kuşaktan kuşağa aktarılmasında üstlendiği rolden hareketle planlandı.

Kas

Ata'mizin ebediyete göçünün 85. yil dönümünü saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

May

İlçede yapılan yarışmalarda;satrançta 1.,kızlar futsalda 2. ve kızlar koşu yarışmasında 3.olan öğrencilerimizi tebrik ederiz

May

Okul öğrencilerimiz Medine Özer, Zeynep Özer, Sümeyye Özhan ve Cansever Tunç Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi'nin düzenlemiş olduğu Kısa Hikaye Yarışmasında ödüllerini İl Milli Egitim Müdürümüz Mehmet Polat'ın elinden aldılar. Öğrencilerimize ve rehber öğretmenimiz Halime Adiguzel e teşekkür ederiz. Başarılarının devamını dileriz.

Mrt

18 Mart Çanakkle Zaferi ve  Şehitleri Anma Günü münasebetiyle okulumuzda program düzenlendi.Programda emeģi geçen ögretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 102. yıl dönümü sebebiyle okulumuzda program düzenlendi.Programda emeği geçen Müzik Öğretmenimiz Özge TUFAN'a ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Haydi Mezunlar Liseye Devam

Lise Çağı gelmiş ve herhangi bir örgün eğitim kurumuna kayıt yaptırmayan ya da kaydını sildiren öğrencilerimiz için bakalığımız duyuru yayınlamıştır.

Ock

2022/23 Eğitim Öğretim yılı 1.dönemi, öğrencilerimizin aldıkları karneleriyle sona erdi.Öğrencilerimizin tamamına karne hediyelerini yollayan LCW mağazalarına teşekkür ederiz.Tüm öğrencilerimizi iyi tatiller dileriz.

Ara

8/A Sınıfı Yerli Malı Haftası Etkinliği gerçekleştirildi.Emeği geçen velilerimize,öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Ara

6/A Sınıfı Yerli Malı Haftası Etkinliği gerçekleştirildi.Emeği geçen velilerimize,öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Ara

5/A Sınıfı Yerli Malı Haftası Etkinliği gerçekleştirildi.Emeği geçen velilerimize,öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.