NEVŞEHİR / ACIGÖL - Karacaören Ortaokulu

Karacaören Ortaokulu

Adres
KARACAÖREN KÖYÜ KÖY İÇİ MEVKİİ KÖY İÇİ KÜME EVLERİ KARACAOREN İLK VE ORTA OKULU BLOK NO 90 ACIGÖL / NEVŞEHİR
Vizyon
Amacımız öğrencilerimizin tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan, ülkesini ve milletini seven, başarılı, mutlu, çevreci bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Bütün öğrencilerimizin bilgili, becerili, eğitimli, evrensel ve ulusal değerleri benimseyen, teknoloji kullanarak bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen, Atatürk ilke ve inkılâplarına, milli ve manevi değerlerimize bağlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.
Başarılar
2021-2022 Eğitim Öğretim yılında 1 öğrencimiz TESAN FEN LİSESİ, 1 öğrencimiz CEMİL MERİÇ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ, 2 öğrencimiz 3 öğrencimiz DEMET SEZEN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ´ne sınavla öğrenci alan okullara yerleşti. 4 öğrencimiz BURLULUK sınavını kazandı.
8:50 / 15:10
Kömür-kalorifer
Ulaşım servisle sağlanmaktadır.
Okulumuz Nevşehir ili Acıgöl ilçesine bağlı Karacaören köyünde bulunmaktadır.
Okulumuz il merkezine yaklaşık 17 km, ilçe merkezine 8 km mesafededir.